Ceviche af Kulmule og kammusling
med grønkål, agurk, pære og urter
Stegt Fjæssing
med jordskok, syltede grønne hyldebær og fennikel
Carpaccio
Carpaccio af Kalvefilet
Chips, Ramsløg og bøgehatte
Hovedret
Gris
med persillerod, spinat, forårsløg og tyttebær
hertil sauce med krydderurter
Desserter
Danske oste
”Efterglød” med karamel, valnødder og Lyng dal honning
”Cheesecake” med æble, lærk og mandler
Rabarber, hasselnødder og hvid chokolade
med mousse, kage, knas og is
(Menuen kan naturligvis laves vegetarisk, med ønsker og allergene venlig)
Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1495 kr.
Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1095 kr.
Hovedret 345 kr. Vin-, drinks-, most eller ølmenu
2 retter 445 kr. 275 kr.
3 retter 495 kr. 395 kr.
4 retter 555 kr. 485 kr.
5 retter 595 kr. 570 kr.
6 retter 645 kr. 645 kr.
