Ceviche af Kulmule og kammusling
med grønkål, agurk, pære og urter
Skærising
med jordskok, syltede grønne hyldebær og fennikel
Krondyr
Carpaccio, tranebær, bøgehatte og svampecreme
Hovedret
Gris
med græskar, svampe og tyttebær
hertil sauce med skovens svampe
Desserter
Danske oste
”Rød løber” med karamel, æbler, valnødder og Lyng dal honning
”Tange sø” med kvæde og mandler
Mørk chokolade og havtorn
med mousse, kage, knas og is
(Menuen kan naturligvis laves vegetarisk, med ønsker og allergene venlig)
Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1495 kr.
Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1095 kr.
Hovedret 345 kr. Vin-, drinks-, most eller ølmenu
2 retter 445 kr. 275 kr.
3 retter 495 kr. 395 kr.
4 retter 555 kr. 485 kr.
5 retter 595 kr. 570 kr.
6 retter 645 kr. 645 kr.
