Sæson Menu

Ceviche af Kulmule og kammusling 
med grønkål, agurk, pære og urter

Skærising
med jordskok, syltede grønne hyldebær og fennikel

Krondyr
 Carpaccio, tranebær, bøgehatte og svampecreme

Hovedret
Gris
med græskar, svampe og tyttebær
hertil sauce med skovens svampe

Desserter
 Danske oste
”Rød løber” med karamel, æbler, valnødder og Lyng dal honning   
 ”Tange sø” med kvæde og mandler

Mørk chokolade og havtorn  
med mousse, kage, knas og is

(Menuen kan naturligvis laves vegetarisk, med ønsker og allergene venlig)

Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1495 kr.   

Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1095 kr. 

Hovedret 345 kr.               Vin-, drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 445 kr.                                     275 kr.                         
3 retter 495 kr.                                     395 kr.                         
4 retter 555 kr.                                     485 kr.                       
5 retter 595 kr.                                     570 kr.                         
6 retter 645 kr.                                     645 kr.                      

               

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye