Lange og Jomfruhummer
med squash, grønne asparges, citron og urter
Torsk og blåmusling
med Fennikel, hvide asparges og urter
Tatar
med beder, tranebær, bøgehatte og morkelcreme
Hovedret
Kylling
med spinat, majroer og forårsløg
hertil urtesauce
Desserter
Danske oste
Them ”Gran” med vaffel, gran og kvæde
”Rødløber” med karamel, æbler og mælkebøtte
Rabarber
med mousse, knas og is
(Menuen kan naturligvis laves vegetarisk, med ønsker og allergene venlig)
Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1450 kr.
Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1050 kr.
Hovedret 345 kr. Vin-, drinks-, most eller ølmenu
2 retter 445 kr. 275 kr.
3 retter 495 kr. 395 kr.
4 retter 555 kr. 485 kr.
5 retter 595 kr. 570 kr.
6 retter 645 kr. 645 kr.