Sæson Menu

Lange og Jomfruhummer
med squash, grønne asparges, citron og urter

Torsk og blåmusling
med Fennikel, hvide asparges og urter  

Tatar
 med beder, tranebær, bøgehatte og morkelcreme

Hovedret
Kylling  
med spinat, majroer og forårsløg
hertil urtesauce 

Desserter
 Danske oste
Them ”Gran” med vaffel, gran og kvæde   
 ”Rødløber” med karamel, æbler og mælkebøtte  

Rabarber
med mousse, knas og is

(Menuen kan naturligvis laves vegetarisk, med ønsker og allergene venlig)

Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1450 kr.   

Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1050 kr. 

Hovedret 345 kr.               Vin-, drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 445 kr.                                     275 kr.                         
3 retter 495 kr.                                     395 kr.                         
4 retter 555 kr.                                     485 kr.                       
5 retter 595 kr.                                     570 kr.                         
6 retter 645 kr.                                     645 kr.                      

               

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye